Búzafűlé koncentrátum

A búzafűlé koncentrátum egy természetes étrend-kiegészítő, mely értékes összetevőinek köszönhetően jelenleg a reformgyógyászat és az egészséges táplálkozás alappillérének számít.

Ez a természetes összetevőkből előállított gél-koncentrátum a tönkölybúza alkotóelemein túl további természetes kivonatokat és hatóanyagokat tartalmaz, melyek nem csak gazdagítják, de kölcsönhatásaik révén felerősítik a búzafűlé amúgy is rendkívüli hatásait. A koncentrátum nagy előnye a kényelmes és praktikus kiszerelés.

Sok ember számára fizikai okokból is lehetetlen lenne a tönkölybúza házi termesztése. És akkor még nem is beszéltünk a préseléshez szükséges munkagép és energia anyagi vonzatairól. Sokkal kényelmesebb a tasakos búzafűlé koncentrátumot, melyet a légmentes csomagolásnak köszönhetően még hűteni sem szükséges. A praktikus kiszerelési mód alkalmassá teszi, hogy bárhol és bármikor lehessen fogyasztani.

Egy tasak koncentrátum egészséges táplálkozás mellett fedezi szervezetünk napi tápanyag- és vitaminszükségletét. Ez a természetből nyert étrend-kiegészítő a búzafű leve mellett további természetese kivonatokat tartalmaz, mint például a csalán, a citromfű, zöldalga vagy zöldárpa. Az így nyert folyadék hatása erőteljesebb és szélesebb körű, hiszen a többi növényekből kivont hatóanyagok kölcsönhatásai egymás révén tovább erősödnek, és elősegítik egymás hatékonyabb beépülését a szervezetbe.

A búzafűlé koncentrátum kizárólag természetes anyagokat tartalmaz, légmentes csomagolásának köszönhetően könnyedén és hosszan eltartható, nem szükséges fagyasztani, sem az kiolvasztásával bíbelődni. Nincs hozzáadott adalékanyag és semmiféle tartósítószer. Csupán a természet ereje gél-tasakba zárva. Ennek a praktikus kiszerelésnek köszönhetően a préselt lé hosszú ideig megtartja bilógialaig egyedi alkotóelemeit.

Kúraként alkalmazva 2-3 hónapig napi egy tasak fogyasztása ajánlott. A többféle gyógynövényi kivonatot úgy válogatták össze, hogy az ízek harmonizáljanak, így kellemes ízű gyógynövény koncentrátumot fogyaszt, aki ezt választja.