Búzafűlé kúra

A búzafűlé használata történhet pusztán egészségmegőzés céljából. De vannak esetek, amikor konkrét betegségből való kigyógyulás reményében alkalmazzák. Mennyi az optimális idő, amíg fogyasszuk, mikor kell abbahagyni? Ezekre és ehhez hasonló kérdésekre próbálunk választ adni az elkövetkezőkben.

A mesterséges táplálék-kiegészítők hatására akarva akaratlanul felmerül bennünk a kérdés, hogy rendben, használjuk, de meddig? Mikortól fordul az ostor, és kezd a jótékony hatás a visszájára fordulni? De a búzafű esetében nem kell káros mellékhatásokkal számolnunk, mivel nem kiegészítő, hanem valódi táplálék. Éppen ezért nincsenek fogyasztására korlátok felállítva. Ahogy a legegészségesebb vagy az alapélelmiszerek használatára sincsenek megszakítási idők előírva, így a búzafű esetén sem kell ilyenektől tartanunk.

Egészségünk fenntartása és megőrzése céljából ajánlott a folyamatos, mindennapos fogyasztás. Erre egy egységnyi anyagot szoktak ajánlani, ami természetesen függ a kiszerelési formától. A búzafűlé porított vátozatából egy tasaknyi, a fagyasztottból egy kockányi, a koncentrátumból szinten egy gél-tasaknyi mennyiség az ajánlott napi adag.

Ha azonban konkrét panasz ellen használjuk, legyen a célunk daganatos betegslég elleni küzdelem, betegségből való gyors felépülés, vagy akár fogyás, érdemes a rendszeres használat előtt néháy hétig-hónapig kúraszerűen alkalmazni. Kúraként 2-3 adagnyi búzafűlét fogyassszunk legalább 24, de akár 30 napig is. Ezután az adag lecsökkenthető a normális napi szintre, és a szervezet folyamatos karbantartása és méregtelenítése érdekében ez a mennyiséget ajánlott minden nap elfogyasztani.

A maximális hatás és a szervezetünket érő szennyeződések és méreganyagok tökéletes semlegesítése úgy érhető el, ha a búzafűlevet éhgyomorra fogyasztjuk, mert így közvetlen módon jut a gyomorba, ahol zavartalanul és gyorsan felszívódhat és kifejtheti jótékony hatását.

A hatás nem marad el, alig két hét szükséges, és megtapasztaljuk, milyen az a más állapot. Az energiától majd szétrobbannunk, fokozódik munkakedvünk, és a betegségek messziről elkerülnek. Újra megtapasztaljuk, hogy milyen jó élni. Nem kell magunknak megtermelnünk a növényt, fáradtságos és időigényes munkával préselgetnünk naponta az adagot, hiszen sok előre elkészített, csomagolt változat áll rendelkezésünkre. Ha a porított formát részesítjük előnyben, naponta mindössze 1-2 perc ráfordítás, és pillanatokon belül kész az energiadús zöld lé. Egy kis magunkra figyelés csupán, de ennyit igazán megtehetünk egyetlen valós kincsünk, az egészségünk érdekében.